Jeugdzorg

Stichting Opleidingen Sfeerkeepers werkt samen met Jeugdzorg instellingen. Sommige jongeren hebben extra aandacht nodig. Dit kan gaan om veel redenen. O.a. studie, zich niet begrepen voelen, moeilijkheden hebben in hun thuissituatie of geen juiste aansluiting kunnen vinden in de maatschappij. 

Speciaal voor deze jongeren zetten wij het Leertraject JAS in als ondersteuningstraject voor bijvoorbeeld de jeugdzorg.  Wij kijken naar hun talenten en stimuleren hun verdere ontwikkeling. Wij begeleiden met een sportprogramma op maat en winnen op verschillende terreinen gezondheid. Fysiek en mentaal. Inmiddels hebben honderden jongeren hun certificaten en diploma´s behaald. 

De Stichting Opleidingen Sfeerkeepers is in het bezit van het keurmerk HKZ. (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar.

Als Stichting Opleidingen Sfeerkeepers werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze ondersteuningsprogramma's voor jongeren.