Sociaal Duurzaam

Duurzaamheid is een begrip wat wij inmiddels allemaal kennen. Vaak wordt dit gereflecteerd aan innovatie en techniek. Maar er bestaat ook sociale duurzaamheid die wij onze maatschappij aan kunnen bieden in de vorm van sociale projecten die de samenleving op lange termijn dienen. Sociale duurzaamheid betekent investeren in de jeugd van nu en in hun toekomst. 

De Stichting Opleidingen Sfeerkeepers, laten door middel van leertrajecten, projecten en het Sfeerkeepercollege zien dat het ALTIJD ten goed komt aan de jongere en de maatschappij.

De opleidingen dragen mede zorg aan een leefbare samenleving waarbij leefbaarheid en sociale veiligheid hoog in het vaandel staan. Veel jongeren voelen zich niet begrepen en keren zich tegen vastgeroeste organisaties, wetten en regels. De kleinschaligheid van de opleidingen kan een jongere de extra aandacht geven die hij/zij verdient.

Wij zijn lid van Social Enterprise en van MVO Nederland. Dit brengt met zich mee dat wij in onze ideeën en visie rondom maatschappelijk handelen gesteund worden door deze organisaties.