Mbo - Opleidingen

Onze Mbo opleidingen worden samen met ORGB in Linne uitgevoerd. 

  • Kosten opleiding, studiemateriaal, examens (inclusief 1 herexamen) en begeleiding zijn bij maatwerk trajecten in opdracht van UWV, Jeugdzorg en overige instanties kosteloos voor de deelnemer.
  • Kosten opleiding, studiemateriaal, examens (inclusief 1 herexamen) en onderwijsondersteuning, reguliere instroom kan op basis van offerte worden aangevraagd.

Opleiding Facilitair medewerker en Dienstverlening

Mbo-entree (Crebonr. 25741)
Assistent dienstverlening 

Mbo-niveau 2 (Crebonr. 25499)
Medewerker facilitaire dienstverlening

 

De opleiding is praktijk- en beroepsgericht. Het examen en de onderliggende exameneisen voor het diploma zijn gebaseerd op de kwalificaties, die onderdeel uitmaken van het kwalificatiedossier. Dit kwalificatiedossier is vastgesteld door het Ministerie van OCW

Entree VSO Pro ORGB Pdf
PDF – 1.002,3 KB 10 downloads
25499 Medewerker Facilitaire Dienstverlening Pdf
PDF – 932,6 KB 11 downloads

Opleiding Beveiliger

Mbo-niveau 2 (Crebonr. 25690)

Beveiliger 
met als extra keuzemodule gastheerschap in de veiligheidsberoepen 

 

De opleiding leidt op tot mbo Beveiliger en is praktijk- en beroepsgericht. Het examen en de onderliggende exameneisen voor het diploma Beveiliger zijn gebaseerd op de kwalificatie Beveiliger, die onderdeel uitmaken van het kwalificatiedossier Particuliere Beveiliging. Dit kwalificatiedossier is vanstegeld door het Ministerie van OCW.

 

 

 

25690 Beveiliger 2 Pdf
PDF – 932,9 KB 13 downloads

Opleiding Junior Sfeerkeeper

Mbo-2 niveau

Junior Sfeerkeeper

 

Bij de Opleiding Junior Sfeerkeeper is er sprake van een opleiding op mbo-2 niveau. Het geeft weer wat je als beginnend beroepsbeoefenaar moet kennen en kunnen aan het einde van de mbo-opleiding. Algemene onderdelen voor mbo-entree en mbo niveau 2 zijn de Nederlandse taal, rekenen, loopbaan en burgerschap.

Lees meer hierover op de pagina Leerroute Sfeerkeeper