MDT - Trajecten 'Trek díe JAS aan'

Laat zien hoe het anders kan, door jongeren en voor jongeren


Trek die ‘JAS’ aan en focus op jouw ontwikkeling en ontdek wat voor jou belangrijk is. Binnen deze periode van 80 uur, verdeeld over een aantal weken ga jij werken aan jouw toekomst. Wie ben jij? Wat zie jij jezelf doen in de toekomst? En, wat vind jij leuk om te doen? Je krijgt de kans te ontdekken, je leert anderen jongeren kennen en je doet iets samen met en voor anderen. Een ontdekkingsreis naar wie jij bent en wat jij leuk vindt om te doen. Ben je tussen de 14 en 27 jaar schrijf je dan in! En ga voor een certificaat voor de toekomst.

Jouw ontdekkingsreis begint hier! Hoe kan jij meedoen?

Hieronder staan de verschillende trajecten uitgelegd. Je kunt meedoen vanuit jouw sportvereniging, school of maatschappelijke organisatie. Wanneer de uitleg jou aanspreekt, klik op de knop inschrijven en meld je aan!
Kom je er niet uit, bel dan naar: 06 38335197 of mail info@trekdiejasaan.nl

Snuffelstage vanuit school

Tijdens je snuffelstage krijg je de kans om onder schooltijd te ontdekken wat bij jou past in de praktijk. Binnen verschillende branches krijg je de kans om actief mee te doen in het werkveld. Je gaat leren communiceren binnen verschillende culturen, meedoen met evenementen en reflecteren. Super interessant voor de toekomst en je CV dus!

Keuzevak vanuit school 

Met dit keuzevak vanuit school word je klaargestoomd voor een vervolgopleiding uniformberoepen en veiligheid. Onderdelen binnen dit traject bestaan uit fysieke conditie oefeningen, rapporteren, toezicht houden, omgaan met risicovolle situaties en ingrijpen bij verschillende situaties. Durf jij deze uitdaging aan? Schrijf je in!

Sportvereniging

Bezig zijn met sport in de vorm van steward. Ben jij graag in een sportieve omgeving, buiten, omringt door mensen en beweging dan is dit traject iets voor jou. Dit traject heeft alles te maken met sport en omgaan met mensen binnen deze omgeving. Heb jij een sportieve achtergrond of vind je sport simpelweg leuk?

Maatschappelijk Organisatie

Als gastheer of gastvrouw in de publieke ruimte geef je mensen een veilig gevoel. Onderdelen binnen dit traject bestaan uit communiceren, organiseren, observeren en sfeer bewaken. Communiceer met andere, stel andere op hun gemak en zorg ervoor dat de ruimte veilig en prettig aanvoelt. Is dit iets voor jou?

In een Outlet

Een bruisende omgeving, onder de mensen en samen met andere. In dit traject draait het om veiligheid en gastheerschap binnen de outlet. Samen met je coach draag je zorg voor het soepel verloop binnen een outlet. Ben jij geïnteresseerd in beveiliging, organisatie, houding en communicatie dan is dit traject echt iets voor jou.

School

Verbinding en veiligheid voor en door jongeren. Binnen dit traject leer je hoe het aanspreken en de sfeer bewaken op een school ook anders kan. Op een laagdrempelige manier ben jij de bruggenbouwer tussen docent en leerling. Jij spreekt jouw medestudenten op een passende manier aan zodat de sfeer en een veilig gevoel behouden wordt op school. Want jij kunt dit als geen ander. Leren analyseren van een werkgebied, communiceren naar verschillende culturen, je mannetje staan en samenwerken. Durf jij de uitdaging aan?


Lees meer over de coaches!


 

Voor meer informatie over MDT 'Trek die JAS aan' en de trajecten die hierbinnen vallen

E-mail naar info@trekdiejasaan.nl

of bel met

 06 38335197