Meet your coach!

Als oprichter van de Sfeerkeepers kan ik zeggen dat ik een toekomst voor jongeren belangrijk vind. Naast het coachen van jongeren in de Jeugdzorg is het cruciaal om jongeren in te laten zien dat hun betrokkenheid in onze samenleving van grote invloed is. Het is mooi om te zien hoe jongeren hun weg vinden door hun eigen kracht en talent in onze maatschappij.

De opleiding die ik heb gevolgd is sport- en bewegingsleer. Met deze opleiding heb ik met meerdere doelgroepen gewerkt waaronder jongeren. Tijdens dit traject heb ik gezien hoe belangrijk het is om jongeren advies te geven en te begeleiden. Vervolgens heb ik mijn beveiliging diploma behaald. Heb 2 jaar in de beveiliging gewerkt. Daarna heb ik de mogelijkheid gekregen om deze 2 ervaringen te combineren in een vorm van MDT-begeleider.

Ik ben Muharrem en heb de opleiding docent LO afgerond op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Persoonlijk ben ik een geduldig en vrolijk persoon. Al snel merkte ik tijdens mijn opleiding dat het werken met jongeren mij veel plezier gaf. Wanneer wij samen doelen bereikten en onze succesbelevingen ervaarden gaf het mij heel veel voldoening. Tijdens mijn opleiding heb ik competenties opgedaan, waarmee ik jongeren kan begeleiden en coachen in hun persoonlijk ontwikkeling.

Als Sfeerkeeper maar ook als eigen persoon maak ik de leerlingen bewust van hun toekomst, ‘’kneed-knip-plak’’ ik de leerlingen daar waar het nodig is. Dat kneden, knippen en plakken is simpel omschreven, maar in de praktijk is dat een ware kunst. Talent ontwikkel je door inzet! Een mooi citaat: Succes is geen kwestie van toeval.
Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan onze samenleving en de ontwikkeling van de leerling. Zodat ze weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Ik wil daar sturing aan geven en voel mij daar prettig bij.

 

Voor meer informatie over MDT 'Trek die JAS aan' en de trajecten die hierbinnen vallen

E-mail naar info@trekdiejasaan.nl

of bel met

 06 38335197